Membrii Consiliului Politic Național ai PPRM s-au întrunit în ședință

Membrii Consiliului Politic Național ai PPRM s-au întrunit în ședință

La 14 mai curent a avut loc ședința Consiliului Politic Național al Partidului Popular din Republica Moldova.

În cuvîntul său de salut, Alexandru Oleinic, Președintele PPRM a făcut o retrspectivă a parcursului partidului, subliniind că ”datorită eforturilor tuturor membrilor de partid, multe din obiectivele stabilite au fost îndeplinite. Mărul a devenit mai cunoscut, a intrat în casele oamenilor și în structurile administrațiilor publice locale din țară.

Partidul Popular consideră că în aceste condiții de incertitudine din societate, toți politicienii și oamenii de bună credință trebuie să conștintizeze că cetățenii Republicii Moldova sunt la limita toleranței față de jocurile murdare, fărădelegile și hoțiile celor care guvernează și celor care au guvernat țara. Cetățenii își doresc un viitor prosper și garantat pentru copiii lor.

În situația creată, PPRM face apel către toate forțele extraparlamentare, să ne unim eforturile, să demonstrăm că suntem capabili să depășim interesele de partid, să stopăm orice încercare de discreditare a forțelor democratice. Să ne unim forțele și să punem în capul mesei adevărații gopodari, responsabili și profesioniști, activitatea cărora să fie ghidată de interesele țării și ale cetățenilor, de bunăstarea poporului și de obiectivul de integrare europeană a țării noastre”, a concluzionat Alexandru Oleinic.

La ședința Consiliului Politic Național, membrii prezenți au avut o discuție liberă, în care s-au exprimat opiniile față de activitatea Partidului pînă la moment și planul acțiunilor pentru anul 2016.

Totodată, prin hotărîrea Consiliului, s-a decis ca Partidul Popular din Republica Moldova să participe la alegerile Prezidențiale directe, care vor avea loc în toamna anului curent, iar după consultările cu membrii Orgnizațiilor Teritoriale, se va decide candidatul cu care vom  participa la acest scrutin important.

La sfîrșitul ședinței, Alexandru Oleinic a mulțumit tuturor colegilor de partid pentru munca depusă pînă la moment și a menționat că pentru viitor vor fi nevoie de eforturi și mai mari din partea tuturor mebrilor PPRM, pentru consolidarea echipei, promovarea imaginii formațiunii şi implimentarea Planului de Acţiuni pentru anul 2016.

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<