Au avut loc Conferințele Organizaților Teritoriale Rezina, Dubăsari şi Călăraşi

Au avut loc  Conferințele Organizaților Teritoriale Rezina, Dubăsari şi Călăraşi

 

În zilele de odihnă s-au desfăşurat conferinţe ale Organizaţiilor Teritoriale Dubăsari, Călăraşi  şi Rezina, întruniri care precedează Congresul Partidului Popular programat pentru primăvara acestui În cadrul conferinţei de la Dubăsari, Grigore Racu, preşedintele organizaţiei, a prezentat  o analiză a activităţii în perioada de referinţă, constatînd că  cetăţenii raionului  rămîn şi în continuare prizonieri ai  vechilor probleme  sociale, care nu şi-au găsit soluţionare nici sub actuala guvernare. Destul de acută este problema terenurilor agricole  la care proprietarii acestora nu au acces deplin, chair dacă au fost hrăniţi cu  mai multe promisiuni.

         Prezent la conferinţă, Valeriu Cosarciuc, vicepreşedinte al Partidului Popular, a declarat că fornaţiunea are soluţii pentru problemele vizate, motiv din care este nevoie de o mai bună conjugare a eforturilor pentru a putea face schimbarea spre bine.

         Şi participanţii la Conferinţa Organizaţiei Teritoriale Călăraşi au punctat mai multe  probleme  cu care se confruntă locuitorii localităţilor din mediul rurat. Este vorba, a spus liderul local Viorel Juşcov, de probleme mai vechi, dar  mareu actuale - cetăţeanul nu are  acces deplin  la servicii medicale de calitate, şcolile nu fac  obiectul priorităţilor guvernării, iar drumurile sînt marea durere a a tuturor satelor  Moldovei. 

         În cadrul Conferinţei Organizaţiei Teritoriale  Rezina, Ilie Gonţa, preşedintele organizaţiei, a supus analizei  activitatea  colegilor săi, solicitînd o implicare mai eficientă  în acest an, cînd cetăţeanul va fi chemat să alegă o nouă componenţă a Parlamentului Republicii. Ca şi în cadrul celorlalte conferinţe, la Rezina s-a optat pentru participarea activă a Partidului Popular în alegerile parlamentare, pornidu-se în primul rind de la potenţialul uman  destul de bun pe care îl are  formaţiunea. “Avem oameni care sînt stimaţi şi apreciaţi în localităţile în care trăiesc şi activează”,  au spus vorbitorii. Ei se bucură de încrederea cetăţeanului şi  pot reprezenta  cu succes partidul în alegerile din toamna acestui an.”

         Participanţii la cele trei conferinţe teritoriale au ales delegaţii la Congresul V al PPRM.          

 

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<