Maxim Brăila, candidatul Partidului Popular din Moldova, se înscrie în cursa pentru funcţia de Primar al capitalei

Maxim Brăila, candidatul Partidului Popular din Moldova, se înscrie în cursa pentru funcţia de Primar al capitalei

 Partidul Popular din Moldova îl înaintează în competiţia electorală din Chişinău  pe vicepreședintele PPRM, Maxim Brăila . Acesta a depus actele astăzi, pentru a fi înregistrat în cursă, fiind unul dintre cei mai tineri pretendenţi la funcţia de edil  al capitalei.

         Într-o primă declaraţie făcută imediat după depunerea pachetului de documente, candidatul Partidului Piopular a specificat că, porneşte de la ferma convingere că  “Chişinăul merită o administrație eficientă, transparentă şi în favoarea cetățenilor. Primul lucru pe care îl voi face în calitate de primar va fi electronizarea sistemului de administrare - E-guvernare la primărie. Acest mecanism  va înlătura corupția și birocratismul în structurile Primăriei. Chisinaul merită să fie un oraș al tineretului, cu manifestări culturale, festivaluri și un punct   atractiv pentru turişti. Eu voi distruge stereotipul că tinerii nu pot gestiona corect și pragmatic capitala. Tinerii pot, au capacitați și au  dorință. Eu cred în Chişinău!”

Maxim Brăila este vicepreședintele Partidului Popular din Moldova și președintele organizației de tineret a formațiunii. Acesta a candidat independent în 2011 la funcția de consilier în Consiliul Municipal Chișinău.

Maxim Brăila are 25 de ani și a studiat la Facultatea de Drept.

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<