Consiliul Politic Național PPRM a aprobat Planul de acțiuni al formațiunii pentru anul 2014 şi a stabilit ziua desfăşurării Congresului III extraordinar

Consiliul Politic Național PPRM a aprobat Planul de acțiuni al formațiunii pentru anul 2014 şi a stabilit ziua desfăşurării Congresului III extraordinar

Consiliul Politic Național al Partidului Popular din Republica Moldova, întrunit în ședință sîmbătă, 15 febriarie, a aprobat Planul de acțiuni al formațiunii pentru anul 2014. Principalul punct inclus în agenda de lucru pentru anul curent  vizează pregătirea formațiunii pentru  alegerile parlamentare din 2014.  Pentru  îndeplinirea acestui obiectiv PPRM îşi identifică  capacităţile şi instrumentele  pentru promovarea mesajului partidului şi fortificarea rîndurilor formațiunii.  


 În această ordine de idei planul  de activitate al formaţiunii prevede Convocarea Congresului III  extraordinar al PPRM, care urmează să ia decizii concrete asupra strategiei preelectorale, a Programului și mesajului electoral, cu care formațiunea va merge în fața cetatenilor. Congresul PPRM urmează să aibă loc pe 17 mai anul curent. Pe lîngă agenda sa tradiţională, forul superior al formaţiunii va discuta şi chestiuni organizationale de o importanta deosebita pentru viitorul partidului.


Alexandru Oleinic, liderul PPRM, a declarat în cadrul Consililui Politic Naţional, că echipa pe care o conduce este în plin proces de consolidare. „Scopul activității oricărui partid este să ajungă la guvernare pentru a-și putea realiza sarcinile incluse în program. În acest sens, în planul de acțiuni avem un capitol aparte care prevede formarea echipei guvernamentale, prin selectarea din rîndurile partidului a unui grup de profisionisti care vor elabora Programul electoral, mesajul, politica partidului pe diferite domenii, ar monitoriza situația social politică și economică  și ar veni cu propuneri concrete pentru soluționarea problemelor  țării și al cetățenilor săi. PPRM este capabil să devină o ALTERNATIVĂ reală actualei guvernari.” a  menționat liderul PPRM.              


După discuții și un schimb activ de opinii, membrii Consiliului Politic a aprobat Planul de Acțiuni. Acest caiet de sarcini urmează să-şi găsească  reflectare în planurile de acţiune ale tuturor Organizațiilor Teritoriale care vor fi aprobate în cadrul Conferintțelor Raionale ale partidului în perioadea martie-aprilie, la care se vor adăuga obiective de ordin local și sarcini concrete pentru fiecare organizație primară a PPRM.

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<