Alexandru Oleinic: Domnilor deputați – mai puțină panică și mai multă treabă

Alexandru Oleinic: Domnilor deputați – mai puțină panică și mai multă treabă

Politicienii de la Chișinău trebuie să facă politica Moldovei și a cetățenilor săi”. Astfel comentează ședința  parlamentului în problema securității Republicii Moldova, Alexandru Oleinic, Lider al Partidului Popular din Republica Moldova.


„Sper că parlamentarii moldoveni vor reieși în deciziile sale anume din interesele propriului popor și nu a unor interese personale, de partid sau geopolitice.


Nu ve-ți afla cu ce trăiește poporul circulând cu avioanele private pe ruta Chișinău – Bruxelles sau Chișinău - Moscova. Adevărul îl găsiți în autobusele de rută pe drumurile „proaspete” pline de găuri. Poporul e angajatorul vostru și nu Uniunea Europeană, Federația Rusă sau SUA”, susține liderul Partidului Popular din Republica Moldova.


Referindu-se la declarațiiile privind eventuale probleme în procesul de reglementare transnistreană, Alexandru Oleinic a menționat că „bunăstarea va uni ambele maluri ale Nistrului și nu politicienii. De asta nu trebuie să uite azi, în special, cei din parlament. În plus, libertatea de circulație în direcția vestică nu trebuie să se facă din contul restricțiilor în circulația spre est”, susține liderul Partidului Popular din Republica Moldova”.

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<