Încă patru Organizații Teritoriale PPRM au desfășurat Conferințele locale

Încă patru Organizații Teritoriale PPRM au desfășurat Conferințele locale

Încă patru Organizații Teritoriale ale Partidului Popular din Republica Moldova au desfășurat Conferințele locale, pe parcursul săptămînii trecute. Astfel, membrii PPRM din raioanele Drochia, Edineț, Orhei și Bălți și-au delegat candidații la Congresul III Extraordinar al formațiunii, care va avea loc în luna mai curent. Totodată, în cadrul ședințelor, delegații la Conferințe au aprobat Planul local de lucru al Organizației Teritoriale pentru anul 2014, în care au fost stipulate ca sarcini primordiale promovarea imaginii PPRM în rîndul cetățenilor și consolidarea echipei prin crearea tuturor structurilor de partid.


În același timp, președinții Organizațiilor Teritoriale au prezentat un raport de lucru pentru anu 2013 și prin discuții constructive cu membrii prezenți în sală, au identificat problemele cu care s-au confruntat în această perioadă și soluțiile pentru a le depăși în acest an. Liderii din teritoriu au apreciat munca depusă de toți membrii partidului și au mulțumit conducerii pentru susținere.


La Conferințe au participat mai mulți membri ai Consiliului Politic Național, membri ai Biroului Permanent Central și Copreședinții PPRM, care au menționat că echipa Partidului Popular întrunește oameni gospodari și care doresc cu adevărat o schimbare spre bine în țara noastră. Scopul activității oricărui partid este să ajungă la guvernare, pentru a-și putea realiza sarcinile incluse în program.


IMG_8269IMG_8365IMG_8425IMG_8658IMG_8735IMG_8407

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<