Vizitele de lucru ale Preşedintelui Organizaţiei de Tineret, Ian Lisnevschi, în Nordul Moldovei

Vizitele de lucru ale Preşedintelui Organizaţiei de Tineret, Ian Lisnevschi, în Nordul Moldovei

În data de 24 ianuarie curent președintele Organizației de Tineret a Partidului Popular, Ian Lisnevschi a efectuat vizite de lucru în mai multe localități din nordul țării.


Prima din agenda zilei a fost ședința de la Telenești, unde președintele s-a întîlnit cu liderul Organizației de Tineret din localitate, Boris Devdier. S-a discutat despre proiectele preconizate pentru anul 2013, repartizarea tinerilor în comisii de specialitate și folosirea mijloacelor informaționale pentru dezvoltarea organizației în cauză.


După o oră de discuții amicale, Ian Lisnevschi și-a luat rămas bun și a mers la Glodeni. Prima stație a fost în satul Dușmani, unde președintele Organizației Teritoriale Glodeni a partidului, Gheorghe Filip, i-a facut cunoștință domnului Lisnevschi cu un tînăr carismatic și plin de inițiativă, Stelea Ion, ca potențial membru al proiectului „Guvernul din umbră”. În orașul Glodeni, Ian Lisnevschi a vizitat sediul Partidului Popular și a discutat cu vicepreședintele Organizației de Tineret de aici , despre problemele cu care se confruntă organizația și situația reală din localitate la ora actuală.


Ultima vizită de lucru a avut loc la Bălți. Aici s-a întilnit cu președintele Organizației de Tineret a PPRM din Sîngerei, Stelea Anton. S-a discutat despre necesitatea organizării Consiliului Politic a organizației și planurile pentru anul 2013 a tinerilor din Sîngerei.


Tot aici, Organizaţia de Seniori din Bălți și-a desfășurat primul Consiliu Politic din acest an, iar Ian Lisnevschi a luat parte ca membru Biroului Permanent Central a PPRM. Ședința s-a desfășurat într-o atmosferă amicală, cu propuneri, păreri contradictorii , dar și dolianțe, toate pentru o mai bună funcționare a organizației.


La finele acesteia, președintele Organizației de Tineret, Ian Lisnevschi s-a întors la Chișinău.


Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<