Un dar din partea PPRM a readus zîmbetul pe fața unui copil

Un dar din partea PPRM a readus zîmbetul pe fața unui copil

Proiectul ințiat de Organizația de Tineret a Partidului Popular din Republica Moldova, Un dar naște un zîmbet, a ajuns la Ohei.


Pe parcursul săptămînii trecute, cortul PPRM a fost amplasat în centrul orașului, unde toți oamenii cu inimă mare au fost chemați să pună o mînă de ajutor pentru un copil din același raion. Este vorba despre Diana Boico din satul Susleni, care suferă de o boală grea și trăiește doar împreună cu mama sa. Actul de binefacere s-a încheiat pe 31 mai curent, cu un concert de caritate organizat de copiii din Orhei și din Chișinău. Totodată, un membru de partid din localitatea Susleni a dăruti Dianei un cărucior cu ajutorul căruia se va putea deplasa mai ușor.


În timpul concertului, tinerii PPRM au dăruti cadouri și baloane colorate tuturor copiilor prezenți în sală, dar cel mai important, ei au dăruit cîntece, zîmbete și voie bună.


Amintim că proiectul Un dar naște un zîmet a readus pînă la moment zîmbetul pe fața mai multor copii, atît din orfelinate, cît și din familii care au nevoie de ajutor.  

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<