A avut loc Congresul IV al Partidului Popular din Republica Moldova

A avut loc Congresul IV al Partidului Popular din Republica Moldova

Partidul Popular din Moldova  a desfăşurat sîmbătă, 21 martie Congresul IV extraordinar al formaţiunii  care a întrunit delegaţi din toate raioanleor Republicii. Chestiunea  de bază din ordinea de zi a   congresului a fost  analiza situaţiei social-politice din țară  de după alegerile parlamentare din toamna anului trecut. Alexandru Oleinic, preşedintele  formaţiunii, a  menționat în faţa celor prezenţi la congres că, Partidul Popular  a reuşit să se  identifice pe eșchierul politic ca un partid serios, cu o echipă experimentată și cu un program pentru cetățenii Republicii Moldova.


Liderul partidului a punctat şi  sarcinile  pe care şi le propune PPRM pentru alegerile locale din  acest an.  Obiectivul partidului pentru  viitoarele alegeri locale generale este consolidarea echipei de candidaţi la funcţia de primari în cele 898 de primării,1120 consilieri raionali şi 10630 consilieri sătești,comunali şi orășenești.


Delegaţii congresului au confirmat modificările statutului, prin care sigla PPRM va deveni MARUL – simbolul electoral al Partidului Popular.


Congresul IV al Partidului Popular a adoptat în unanimitate un APEL către forțele politice din Republica Moldova la unitatea poporului şi a partidelor politice pro-naţionale şi pro-europene, pentru identificarea şi consfințirea priorităților naționale.


„Republica Moldova  are nevoie de reformă!  Reforma trebuia să o facem noi, reprezentanții tuturor partidelor politice prin dialog și compromis, prin identificarea și consfințirea priorităților naționale, ca nici un partid politic să nu devieze de la aceste priorități,” se spune în Apelul Partidului Popular.


IMG_2866IMG_2302IMG_2729IMG_2768


 


 

Comentarii
 
Nume
 
 
Mesaj
 
 
Introduceți codul
CAPTCHA Image
refresh
 
   

<