Poporul şi Legea

Proiectul “Legea și PPRM — o putere unică”, lansat de Partidul Popular din Republica Moldova în decembrie 2012, ia amploare. Un grup de juriști, susținuți de formațiune, se deplasează în centrele raionale, dar și în localitățile rurale din țară și oferă consultații juridice gratuite tuturor cetățenilor care au nevoie de acestea.

Cetățenii care s-au întîlnit cu experții și-au exprimat mulțumirea pentru astfel de acțiuni, menționînd că  problemele majore în societate încep de la necunoașterea legilor și imposibilitatea cetățenilor de a apela la ajutorul specialiștilor.

Ținînd cont de faptul că prețurile pentru o consultație juridică sînt destul de înalte, nu toți oamenii au posibilitatea să apeleze la serviciile unui jurist. Pornind de la aceste considerente, echipa de juriști a PPRM s-a deplasat în mai mult de 30 localități din întreaga țară și a ajutat peste 150 de persoane.

Echipa de juriști își va continua drumul prin țară, dar totodată, persoanele care au nevoie de o consultație juridică gratuită, pot adresa întrebări la sediile PPRM din raioanele țării sau la numărul de telefon 067443443.

<