Fîntînă pentru locuitorii satului Pruteni, Fălești

Din momentul lansării proiectului De la gospodari pentru gospodari, de către Partidul Popular din Republica Moldova, tot mai multe Organizații Primare depun cereri de finanțare, dorind să realizeze ceva în localitate.

La moment, se lucrează asupra constucției unei fîntîni pentru locuitorii satului Pruteni, raionul Fălești.

Cetățenii din aceste localități au rămas surprinși de acest gest, deoarece astăzi  se întîlnesc tot mai rar oameni  și mai ales partide politice, care să facă ceva real și cu adevărat necesar pentru cetățeni, cu forțe proprii și nu din buzunarul statului, nu doar în campania electorală și nu doar prin promisiuni, care rămîn tot promisiuni. 

Proiectul De la gospodari pentru gospodari a fost lansat încă în iulie 2013, avînd ca scop de a implementa acțiuni sociale în localitățile rurale din țară și de a demonstra că formațiunea reprezintă o echipă credibilă, iar toate acțiunile se bazează mai întîi pe fapte reale. Pentru Partidul Popular, grija pentru cetățeni este primordială.

Să nu uităm: țara, locuitorii ei, întotdeauna s-au mîndrit că sîntem buni gospodari, iar asta trebuie  să o demonstrăm  prin fapte.

20140718_12493120140718_125121

<